Onafhankelijk

Onafhankelijk zijn in de makelaardij en vastgoed: wat betekent dat? en waarom is het van belang?

Van Heijnsbergen Makelaars is een onafhankelijk makelaarskantoor. Dit betekent dat wij niet zijn aangesloten bij een brancheorganisatie zoals de NVM, VBO of VastgoedPro.

Van Heijnsbergen Makelaars werkt volgens een eigen protocol, waarbij helderheid, onafhankelijkheid en deskundigheid hoog in het vaandel staan.

Met ruim 30 jaar ervaring in de makelaardij en het vastgoed kiezen wij voor een koers waarmee wij naar onze mening onze klanten op de meest optimale wijze kunnen bedienen.

Onafhankelijk betekent voor ons dat wij onze klanten ten alle tijde van het beste advies advies kunnen voorzien, ongeacht de situatie. Voor ons telt alleen de opdracht welke wij hebben aangenomen. Dit kan ook betekenen dat wij een advies kunnen geven welke de klant niet altijd wil horen.

Bij het uitvoeren van een taxatie betekent het dat wij volstrekt onafhankelijk de rapportage opstellen en het vastgoed waarderen. Wij laten ons niet leiden door gewenste uitkomsten, wij laten ons wel leiden door de laatste versie van de Europese Taxatie Standaard (EVS).

Door onafhankelijk te zijn bieden wij u een keuze.

Onafhankelijk zijn betekent niet: beter zijn dan anderen. Wij hebben meer dan 30 jaar in georganiseerd verband samengewerkt met collega makelaars van de NVM, VBO en VastgoedPro, dit blijven wij met evenveel enthousiasme doen als onafhankelijk makelaarskantoor.